Militienii anului 2009

As vrea si eu sa stiu cit de repede for fi dati afara acesti indivizi. E revoltator sa-i vezi cum NU respecta legile Europene.

de la Iamntz

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Idioti de militieni…..inca odata au aratat si defapt in fiecare zi ….cat de idioti pot fii toti. Pacat de cei care totusi sunt ok.
  Tentative de Politisti

  asta e…

 2. Si faza ii ca la om ii s-o deschis dosar penal !!!

  Culmea ii ca acum omu’ sufera … :(

  Tipic Romanica … offffff … sa-mi gasesc de munca afara si apoi plec sa imi iau lumea in cap …

 3. Asta este Politia Romana, care tot la Targoviste, a oprit 3 ambulante care transportau niste raniti in stare grava, de la un incendiu, pentru simplu fapt ca imbecilii, aveau ei o informatie cum ca unul dintre soferii de pe ambulanta ar fi consumat bauturi alcoolice. Bineinteles ca nu a fost asa, insa eu sunt acum curios daca acei militieni care au pus practic in pericol viata ranitilor, vor pati ceva…..probabil o mustrare din partea sefului si eventual o diminuare a salariului pentru 2-3 luni…ca dor traim in Romania, nu?

1 Trackback / Pingback

 1. netul ajuta: “militienii” au fost sanctionati | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*