Quadrix – Free in AppStore

daca ai citit interviul cu Robert Neagu si nu ai fost tentat sa platesti pentru Quadrix, poate te intereseaza ca astazi aplicatia este Free. si va fi asa pentru o perioada limitata.

Eu o descarc chiar acum. Ia-o si tu si da-i lui Robert rating maxim. Hai sa avem si noi un joc romanesc pe primul lor in AppStore.

Nu uita sa faci un review in AppStore. Daca acel review este in limba engleza, e cu atit mai bine!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Apple respinge aplicatia romaneasca MobileSpy | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*