microsoft vrea sa se faca de ris in public

… asta pentru ca vrea sa aiba magazine de prezenare a produselor, precum apple. abia astept sa fac misto de ei… sunt curios cite computere ajung la BSOD pe zi.

in alta ordine de idei: un oldie but goldie: cum ar arata iPod-ul facut/impachetat de Microsoft.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. De ce sa se faca de ras ? … sau consideri ca nu au ce prezenta sa inteleg … imi pare rau sa iti spun dar devii din ce in ce mai penibil cu articolele astea anti-Microsoft. Esti genul ala de suporter care striga “M*** Steaua” in loc sa zica “Forta Petrolul”

  2. Cosmin…las-o balta te rog eu.
    Se vede ca nu ai urmarit ultimele “actiuni” ale microsoft din ultimii 2-3 ani sa zicem (minimum). A fost ceva cu, care sa nu se faca ei de ras in ultima vreme?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*