download and back-up day

o sambata linistita: downloadez postcast-uri de pe iTunes, le mai si ascult, vad filme pe net, fac back-up la documentele din computer si moderez comentarii…

cam ciudat de liniste…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adi,
    Aseara m-am uitat la un film de actiune cu Morgan Freeman si cu Antionio Banderas…partea interesanta a fost reclama la iPhone.Amandoi foloseau iPhone si aveau niste aplicatii foarte interesant…de exemplu avea o camera micuta wireless si o vedea pe iPhone sau vedea razele de la senzorii de miscare.

    In acest film iPhone-ul apare de zeci de ori. :D

    Daca vrei sa il vesi se numeste Thick as Thiefs.Ar trebui sa fie pe torrenti.
    O zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*