Microsoft Surface Studio – prima impresie

Trebuie să recunosc că noul Microsoft Surface Studio arată foarte bine. Sunt convins că un “Blue Screen of Death” e mult mai interesant atunci când apare pe un display mare, care poate fi aplecat :)

Lăsând gluma la o parte, Microsoft a înțeles că un hardware frumos poate să le scoată în față produsele mult mai bine. Jucăria asta e doar un gimmick. Nu știu pe nimeni care ar fi interesat să își lase display-ul mai jos și să se apuce să scrie pe el sau sa-l atingă cu degetele. Poziția mâinii ar fi total inconfortabilă și după 10 minute de lucru în acest mod vei renunța la idee.

E inutil să spun că Microsoft Surface Studio seamănă foarte mult cu un iMac, la fel și tastatura lui. Până și prețul e comparabil cu cel al unui Mac – 2999 dolari.

Vreau să zic doar atât: un iMac rulează și Windows, dar un Surface nu poate să ducă macOS.

Apropo, dacă ți se pare cunoscut, este pentru că seamănă cu iMac G4 din 2002. Da, Microsoft a întârziat 14 ani.


Tot astăzi, Microsoft a anunțat și Surface Book i7. Seamănă cu vechiul Surface tablet/laptop, dar vine cu un display mai bun și cu baterie care ține mai mult.

Pentru cei care au pierdut lansarea de azi de la Microsoft, iată noutățile într-un minut și ceva.

1 Comment

  1. Jucaria aia rotunda ce pune pe Monitor e interesanta :) gen “A problem with Jucaria driver software has been detected” …
    multumesc, nu am nevoie de Windows. Abea astept diseara sa vad noll MacBook :D si in 2 Luni sa ma joc cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*