Microsoft Surface Studio – prima impresie

Trebuie să recunosc că noul Microsoft Surface Studio arată foarte bine. Sunt convins că un “Blue Screen of Death” e mult mai interesant atunci când apare pe un display mare, care poate fi aplecat :)

Lăsând gluma la o parte, Microsoft a înțeles că un hardware frumos poate să le scoată în față produsele mult mai bine. Jucăria asta e doar un gimmick. Nu știu pe nimeni care ar fi interesat să își lase display-ul mai jos și să se apuce să scrie pe el sau sa-l atingă cu degetele. Poziția mâinii ar fi total inconfortabilă și după 10 minute de lucru în acest mod vei renunța la idee.

E inutil să spun că Microsoft Surface Studio seamănă foarte mult cu un iMac, la fel și tastatura lui. Până și prețul e comparabil cu cel al unui Mac – 2999 dolari.

Vreau să zic doar atât: un iMac rulează și Windows, dar un Surface nu poate să ducă macOS.

Apropo, dacă ți se pare cunoscut, este pentru că seamănă cu iMac G4 din 2002. Da, Microsoft a întârziat 14 ani.


Tot astăzi, Microsoft a anunțat și Surface Book i7. Seamănă cu vechiul Surface tablet/laptop, dar vine cu un display mai bun și cu baterie care ține mai mult.

Pentru cei care au pierdut lansarea de azi de la Microsoft, iată noutățile într-un minut și ceva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Jucaria aia rotunda ce pune pe Monitor e interesanta :) gen “A problem with Jucaria driver software has been detected” …
    multumesc, nu am nevoie de Windows. Abea astept diseara sa vad noll MacBook :D si in 2 Luni sa ma joc cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*