zi-mi ceva ce nu stiam

de ce cred unii ca o asfel de reclama ma va face sa le cumpar telefonul?

btw, e vorba despre Motorola Droid.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Si pt ca, Android e net superior Iphone OS!
  :)
  Am avut iphone de cand a aparut pana acum cateva saptamani cand am trecut pe Android, si vreau sa spun ca nu se compara.
  Si daca ar trebui sa imi spun parerea, iat’o: Daca iPhone ar avea Android pe el, ar fi telefonul perfect!!!!!!
  Sigur, hardware’ul conteaza mult, dar cred ca mai mult conteaza partea soft a unui telefon..

 2. Android ca os este super ,aparatele care au android pe ele nuprea astept un hardware asemanator iphone 3gs ,cu multituch
  din reclame droid nu pare sa aiba multituch.Apple are ce invata de google in privinta asta .In rest toate bune la toata lume indiferent de culuoarea OS-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*