Microsoft Romania da de gol Office for iOS

“Office Mobile for iPhone”, “Powerpoint for iPad” sau “Excel pentru iPad” sunt aplicatii pe care le folosim toata ziua si le-am luat direct din App Store.

Nu-i asa, Microsoft Romania? Nope!

Microsoft Romania nu a primit Memo ala intern prin care aplicatiile sunt secrete si nu trebuie pomenite in documentele de pe site.

Si ca sa raspundem la intrebarea din josul imaginii… Da, ne-a fost de ajutor acest articol :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*