Gmail.app pe iPhone: Back to Mail.app for me

Am testat Gmail.app pentru mai bine de o saptamana. Ca la fiecare test complet, mi-am propus sa nici nu deschid mail.app, asa ca am ascuns-o undeva intr-un folder de pe al 3-lea home page.

Dupa test am trecut din nou la mail.app. Pot sa spun ca Gmail nu m-a convins suficient si am sa enumar motivele mele.

Incep cu partea buna: Push Notifications sunt incredibil de rapide pe Gmail. Si la cam atit se rezuma chestiile bune. Ok, nici design-ul nu e rau.

Problema este ce se intimpla dupa ce primesti acel Push Notification. Tin sa mentionez ca am folosit Gmail.app in proportie de 97% pe 3G, asa ca viteza retelei nu poate fi cauza problemelor.

Cind dadeam slide to view sau slide to unlock trebuia sa astept (uneori) pina la 4-5 secunde pina cind vedeam emailul nou in aplicatie. Mai rau este ca jucaria statea pe ecranul de start si nu puteam sa vad nici emailuri mai vechi.

Nu zic ca Mail.app este perfecta, dar deocamdata prefer sa tin gmail.app ascunsa intr-un folder pentru Push Notifications si Mail ca si client default de email pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*