blogu’

acu… lasand la o parte ideile preconcepute ale celor din jurul meu despre povestea cu blogu..pot sa spun ca mi-am gasit o noua jucarie. imi place sa ma apuc sa-l fac sa arate asa cum vreau. bineinteles ca mai sunt multe de facut si abia invat sa editez interfata, dar sunt convins ca in final va arata cit de cit …asa cum vreau eu.

mi-am si propus sa postez zilnic macar o poza sau citeva rinduri. singura chestie care poate sa ma limiteze in postare este accesul la net sau munca prea multa.

dar cred ca pot sa-mi fac timp si de jucaria mea.

ma gandeam mai devreme ce as putea sa scriu in blog. nu vreau sa ajunga sa fie un jurnal online decit din anumite pct de vedere. adik aici nu o sa gasesti o insiruire a evenimentelor prin care trec ci mai degraba reflectarea lor. reguli stricte nu am stabilit. pe parcurs vor veni poate si ele, sau paote ca un blog nici nu are nevoie de asta. …

tocmai de aceea blogu’ asta va fi interfata mea online. interfata prin care poti sa reactionezi cu mine, sa ma intelegi (parca si aud pe cineva ca zice…yeah, right..de parca asta ar fi posibil…)si sa vezi un pic lumea prin ochii mei… :)

aaa.. si inca ceva. posturile nu o sa fie f mari pt ca sunt convins ca nu vrei sa citesti texte lungi si sa te apuce cascatu pina la termini

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*