6 Comments

 1. @Ionuț Staicu: faza mai misto este ca articolul face referire la faptul ca Microsoft nu stie sa piarda cind vine vorba de vanzarile tabletelor lor versus cele ale Apple, iar Google Adsense pune o reclama targetata. Castigator: Google! :D

 2. Eu am IPad 2 de când a apărut si încă nu simt nevoia sa îl schimb pentru iPad 4 sau altceva. Consider ca dacă la telefoane mai mai ca ar putea merge si Android, in materie de Tablete IPad e net superior din toate punctele de vedere. Totuși pentru ca deja cunostea ecosistemul i-am cumpărat lui tata o Tableta cu Windows, un Samsung 500t. Marturisesc ca am rămas plăcut impresionat, iar dacă tabletele pe Android sunt o mizerie, pe viitor cred ca Microsoft va fi singurul competitor in stare sa perturbe vânzările iPad.

 3. Si eu folosesc Ipad2 de cand a aparut si mi-am pus de cateva ori problema sa strec la ceva mai nou, raspunsul fiind invariabil ca nu este inca momentu.
  Asa ca experiment, puneti cateva tablete diferite (Apple, Android, Windows) la indemana unui grup de oameni, si veti vedea atractia inexplicabila a majoritatii pentru Ipad.

 4. Problema e ca Surface a intrat mult prea tarziu pe piata. Strategia de marketing pe care o vedem aici e una buna, diferentiaza substantial produsele in favoarea Surface si cred ca va avea impact pozitiv.

  Au gresit sperand ca aliniindu-se la pret cu iPad, se vor bate umar la umar. Acum au sanse mai mari sa stabilizeze vanzarile.

  Vedem in urmatorul quarter.

 5. Eu n-as avea nimic cu RT, dar absolut toate aplicatiile interesante pentru mine au jos, la compatibility, on nota: except Windows RT. Consider ca RT nu exista pentru orcine vrea sa faca ceva serios cu tableta.
  Faza cu tastatura e tare, sunt sute de tastaturi pentru ipad. Sustinerea imtegrata e OK, dar de ce nu le arata din lateral, sa vedeam ce grosime au tabletele. Sa mai vorbim si de ecran ?

  USB-ul are importanta 0 pentru mine, la ce servicii de cloud sunt disponibile in ziua de azi. N-am mai folosit un thunb drive de aproape un an. Iar camera mea foto are wifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*