microsoft ne invita la marea dezinstalare

mi se pare cel putin ciudat sa vad pe blogul microsoft romania o insemnare prin care baietzii recunosc ca produsul lor nu merge.

titlul suna ceva de genu: “cum poti dezinstala Windows Vista SP1 in scopul solutionarii unor probleme de compatiilitate”

trecind peste faptul ca articolul pare tradus cu google translate, linkul catre articol nu duce la pagina in limba romana ci la una in engleza…

pai si amaritu din romania care a dat citeva sute de euro pe un computer cu vista si a pus sp1 ce vina are? si cum stie el sa citeasca in engleza? mda, tot cu google translate poate…

in alta ordine de idei, microsoft a fost putin cam obligat sa ofere in continuare xp pt netpad-uri (denumirea generica pt laptopurile de mici dimensiuni si capacitati reduse la …toate cele). nici nu stiu daca e o stire buna sau rea pt ei…

dar stiu ca eu folosesc tot xp si nu voi trece la vista. urmatorul pas va fi fie Windows 7 fie MacOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Pot spune (si o fac cat se poate de sincer) ca pentru mine sp1 a rezolvat mai multe probleme ce le aveam cu Vista. Problema este acum ca pica Explorerul foarte des.

  2. Nu ma refeream la Internet Explorer ci la explorerul windows-ului. Trebuie sa imi caut un sistem de operare solid. :)

  3. Am incercat Ubuntu deja dar am probleme cu instalarea driverelor Wifi…am reusit in final insa Cardreader-ul si Tvout-ul nu merg sub nici o forma. Nici placa video nu poate rula pe Ubuntu la fel de bine ca Windows tot datorita driverelor. Atunci cand toti producatorii de componente si laptopuri vor oferi suport si pentru Ubuntu (Linux in general), poate o sa fac trecerea definitiva…Acum folosesc VirtualBox cand simt nevoia :)

  4. f. bine zis “senzaÅ£ii tari”, da tari de tot. Am vrut ÅŸi eu o sculă mai bună, aÅŸa că am luat un lenovo super de cca. 3000 RON . E BUN doar că are vista instalat de producător. Am o mulÅ£ime de programe care nu merg decât pe XP, am încercat toate variantele pt dezinstalare vista, pt instalare xp, pt păstrat vista ÅŸi instalat xp conform instrucÅ£iunlor dar degeaba, face cam la fel ca office 2007. Poate are cineva o ideie mai bună decât un hard nou, că al meu n-are decât 4 zile ÅŸi parcă m-a Å£inut prea puÅ£in
    Din păcate încep să-mi schimb părerea despre Microsoft

  5. am si eu o problema…:D abia mi-am luat telefonul si nu stiu ce am instalat in el..:d si nu mai pot folosi keypad-ul….???? ce ii fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*