bilete de avion online

in ultimele 2 luni am tot cautat variante de cumparat bilete de avion. aveam nevoie de 2 locuri dus intors Bucuresti – Florida, USA pentru la toamna.

a fost mai greu pina am stiut data exacta si mai ales pina am stiut ca poti sa ceri unei agentii (din afara) nu din Romania! ca sa-ti ofere o varianta mai ieftina daca nu ai o data fixa de placare.

tin sa specific ca “nu din romania” pentru ca asa cum ma asteptam totul e mai scump in romania. cel mai ieftin as fi iesit cu vo 3 milioane lei in plus comisionul agentiei romanesti. ceea ce nu e mult in comparatie cu valoarea totala a biletelor dar tot mi se pare putin cam hotie pe fata. mda, trebuie sa traiasca si ei cumva…

pina la urma am gasit biletele de avion acolo unde mai asteptam mai putin si anume printr-o agentie din Miami care isi facea reclama printr-un serviciu gen AdSense. am discutat cu ei vreme de vo 2 saptamani, le-am pus toate intrebarile posibile si imposibile si apoi tranzactia s-a facut in mai putin de 36 ore.

plata evident online si cum am protectia Visa a bancii nu mi-am facut griji in privinta tranzactiei.

un mic neajuns: biletele sunt electronice adica primesti doar detaliile in format text pe care terbuie sa le printezi si sa le iei la aeroport. dar nu e chiar asa de netrecut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Si eu caut mereu la agentii online din afara de cate ori calatoresc in SUA sau oriunde altundeva.

 2. pina la urma nu te-au ajutat linkurile trimise acum 2 luni ?

  la cit a iesit biletul de persoana dus intors si din cite escale ?

 3. @radu: nu le-am folosit pe alea ci altele. bilet dus intors de persoana m-a costat 1300 dolari sua. traseul este bucuresti – new york – miami si la intoarcere orlando – frankfurt – bucuresti.
  crezi ca gaseam mai ieftin sau mai bine?

 4. Nu imi amintesc preturile prin rutele ce se gaseau pe acele linkuri dar sigur erau din mai multe escale = mai multe sanse sa se intimple ceva

  Tariful dus intors cred ca este un raport corect pret calitate distanta.

1 Trackback / Pingback

 1. vacanta in Miami: placerea de a lucra online | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*