McCain speech

discursul din seara asta a lui John McCain mi s-a parut lung si plictisitor. omu asta are din ce in ce mai putine sanse sa ajunga presedintele SUA.

la finalul conventiei republicane am vazut ceva ce imi arata a chinezariile de la jocurile olimpice: pe ecranul mare din spatele lui mcCain erau proiectate imagini cu artificii.

ceea ce mi-a placut insa, este ca o tanti in furou rozaliu (pe care era scris ceva) a fost scoasa cu forta din sala in timp ce gesticula si se zbatea pe acolo. iar undeva la etaj, un nene cu un afis mare a fost si el luat pe sus de bodyguards pentru ca urla ceva impotriva lui mcCain.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. foarte bine ca are din ce in ce mai putinr sanse sa fie presedinte, ca omul are niste parerri ciuadte in ceea ce priveste razboiul in general..

  2. discurcul lui McCain atunci cand a aflat ca a pierdut mi s-a parut foarte bun, foarte nobil, matur, a zis chiar despre Obama “presedintele nostru”. In Romania asa dovada de fair-play nu cred ca ar fi posibila; ar iesi in fata, ar tipa, ar acuza de furt, s-ar comporta ca la usa cortului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*