McCain speech

discursul din seara asta a lui John McCain mi s-a parut lung si plictisitor. omu asta are din ce in ce mai putine sanse sa ajunga presedintele SUA.

la finalul conventiei republicane am vazut ceva ce imi arata a chinezariile de la jocurile olimpice: pe ecranul mare din spatele lui mcCain erau proiectate imagini cu artificii.

ceea ce mi-a placut insa, este ca o tanti in furou rozaliu (pe care era scris ceva) a fost scoasa cu forta din sala in timp ce gesticula si se zbatea pe acolo. iar undeva la etaj, un nene cu un afis mare a fost si el luat pe sus de bodyguards pentru ca urla ceva impotriva lui mcCain.

2 Comments

  1. foarte bine ca are din ce in ce mai putinr sanse sa fie presedinte, ca omul are niste parerri ciuadte in ceea ce priveste razboiul in general..

  2. discurcul lui McCain atunci cand a aflat ca a pierdut mi s-a parut foarte bun, foarte nobil, matur, a zis chiar despre Obama “presedintele nostru”. In Romania asa dovada de fair-play nu cred ca ar fi posibila; ar iesi in fata, ar tipa, ar acuza de furt, s-ar comporta ca la usa cortului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*