razboi pe net

de prost gust. asa as putea sa caracterizez asa-zisa lupta online intre un blogger (vali) si un jurnalist (victor). amindoi au dovedit ca stiu sa foloseasca numai cuvinte murdare…

"lingaul" (cum a fost supranumit) a gresit cind i-a bagat pe toti bloggerii in aceeasi oala. la fel, bloggerul mai sus mentionat, dar si altii au gresit ca l-au bagat in seama pe "jurnalist".

nici bloggerii nu sunt toti la fel, asa cum nici angajatii unei insitutii de media nu sunt identici in gindire. avem lichele in ambele tabere, asa cum exista si sclipiri de geniu in blogosfera sau in presa. in blogosfera ca si in presa e loc pentru oricine. daca blogger-ul in cauza, sau altcineva da un interviu la un ziar din bucuresti, are sanse sa fie acceptat. pentru ca stie limba romana, stie sa citeasca un flux de agentie de presa si sa vorbeasca la telefon. asta il va face jurnalist. (el zice de fapt ca ar fi lucrat pt o vreme – in probe – la un ziar ca tehnoredactor). e atit de simplu!

este poate si mai simplu sa incepi, jurnalist fiind, un blog. dar nu titlul conteaza ci capacitatea de a te mentine in pozitia respectiva cu demnitate.

si chiar daca zici ca nu te intereseaza parerea altora despre tine, tu stii f bine ca, om de presa, sau blogger fiind, ai nevoie de feed-back. daca este de bine sau de rau asta conteaza mai putin. iar netul (sau motoarele de cautare) au prostul obicei de a pastra totul. asa ca niciodata nu stii cind se poate intoarce totul impotriva ta ca jurnalist, sau impotriva unui blogger…

oare merita sa improsti cu noroi si sa arunci anumite cuvinte fara rost? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » google bomb pentru victor ciutacu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*