ce spui unui om care nu a auzit de Mac OS?

am avut in ultima satamana mai multe ocazii de a explica prietenilor/celor din jur de ce am decis eu sa trec la Mac OS si sa-mi iau un macBook Pro.

argumentele incepeau de la felul in care se instaleaza o aplicatie pe mac OS: drag&drop in Applications Folder. apoi o dadeam pe chestii gen: mac nu are virusi, merge cu accesorii/periferice fara drivere.

cine nu era convins sau imi spunea ca s-a obisnuit prea mult cu windows, ii dadeam sa vada filmul asta.

ca sa nu mai discutam de design, portabilitate si altele atunci cind vine vorba de MacBook Pro.

da, pretul e putin mai mare decit al unui laptop super dotat. dar merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. De acord cu tine, dar uiti un amanunt semnificativ. Si anume faptul ca marea majoritate a utilizatorilor sunt lipsiti de experienta. Le propui virtualizare? Abia stiu sa foloseasca windows-ul.

  2. Deabia mi-am cumparat un nou pc dar nu e mac. Sincer as fi vrut sa cumpar un mac dar am fost influentat de prea multa lume sa nu fac asta. Acum imi pare rau. Asta e viata, poate deta viitoare ;)

  3. un mac nu trebuie prezentat o face singur,dupa o saptamana de macbook pro nu cred ca voi mai trece vreodata la win.
    m-am cramponat pana acum de pretul care trebuie sa-l platesti ptr un mac ,a fost o mare prostie face toti banii.

1 Trackback / Pingback

  1. Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*