Microsoft aduce butonul “Start” inapoi. Doar butonul

Microsoft a auzit ca userilor de Windows 8 le lipseste Start Menu si a promis ca il aduce inapoi in 8.1.

Cu o mica precizare: vine doar butonul de “Start”. Nu si Start Menu. Asta inseamna ca nu ai meniul ala cu cautarea, cu aplicatiile recente si favorite, ci un buton care te duce la Start Screen.

Wow! Cei de la Microsoft chiar inteleg ce-si doresc userii. NOT!

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pentru cei ce vor butonul de start cu meniu cu tot le recomand sa-si faca cont gratuit la soluto.com si odata ce instaleaza aceasta aplicatie au posibilitateta sa introduca meniul start in windows 8 cu toate beneficiile.

  2. Ba mai mult la pornire windows 8 se va deschide direct in desktop si nu in pagina cu aplicatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*