Miami in ploaie

noaptea trecuta a fulgerat de ziceai ca ti se prajeste casa iar tunetele le auzeam la fiecare citeva secunde.

apoi dimineata am vazut pentru prima data un Miami posomorit, pe ploaie. strazile pline de praf erau acum pline de gropi cu apa.

afara era la fel de cald. peste 20 grade celsius asa ca pantalonii mei scurti si o camasa cu mineca scurta mi-au fost de ajuns. era sa cad insa de vo citeva ori dupa ce am alunecat pe trotuarele umede.

lumea se inghesuia in metrorail mai mult decit de obicei si mai toti aveau umbrele. multi le purtau ca pe baston (aveau din alea lungi. se pare ca sunt tare la moda pe aici).

am facut o plimbare pina la un mall in dadeland south si am inghetat instantaneu cind am intrat in magazine. cred ca aia au aeru conditionat setat la vo 10 grade mai putin decit afara si cum afara era mai rece decit de obicei, inauntru congelai…

si ca sa inchei ziua in ton de toamna mi-am luat o geaca mai groasa. sunt convins ca nu o sa o port pe aici, ci eventual pe acasa, in februarie…ciudat este ca si in miami – orasu in care nu ai decit vara – poa sa vina uneori toamna…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*