cumparaturi online

nu mai stiu ce discutie era pe blogu lu zoso si oradeanul zicea ca juma din aia de au comentat nu au cumparat in viata lor ceva cu cardu de pe net.

atunci mi-a venit in minte o socoteala mai veche: cred ca am depasit deja suma de 8000 de dolari in cumparaturi online in numai un an si jumatate. recunosc ca nu toate au fost pt mine. adik atunci cind m-au rugat prietenii sa le cumpar ceva (cu promisiunea ca imi dau cash) i-am ajutat. macar atit…

gama de produse se limiteaza cu mici scapari la electronice si electrocasnice. in topul celor mai scumpe conduc laptopurile. 2 la numar fiecare peste 1700 de dolari. apoi camere foto, accesorii de toate felurile, haine etc…

una dintre cele mai ciudate achizitii a fost un unicycle (bicicleta din aia pe o roata, ca la circ). am cumparat-o pt o colega de munca.

din seria achizitiilor curente a inceput sa faca parte si creditul pt yahoo. adik folosesc yahoo messenger sa sun oricunde in lume si tarifele lor sunt f mici. asa ca am setat ca de fiecare data cind contul meu de yahoo scade sub 2 dolari sa se alimenteze automat de pe card. e mai convenabil asa.

si mai e o chestie care imi usureaza munca f mult: google account. e legat de card si in felul asta pot sa cumpar mult mai usor cu google checkout.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*