apple locks the iPhone forever

sau cel putin pe alea care au fost deblocate din retea..

deci daca ai dat 799 de para pe un iPhone de 8 giga ca sa mearga in reteaua Vodafone Romania te vei trezi saptamana viitoare ca nu-ti mai merge iPhone-ul.

apple va scoate un update de firmware saptamana asta prin care va face inoperabile telefoanele decodate. ce poa sa faca utilizatoru? sa nu accepte incarcarea firmware-ului nou. dar asta inseamna sa privezi iPhone-ul de toate functiile ce vor veni de acu inainte pe calea asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*