miami in frig

15 grade celsius la miami?

mda, stiu ca poate par snob, dar atunci cind un oras se lafaie la 30 de grade mai tot timpul anului e cel putin ciudat sa ai parte de asemenea temperaturi.

anyway, mai am 3 saptamani si putin pina vin acasa asa ca ar cam fi cazul sa ma obisnuiesc cu ideea de zero grade celsius…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. incearca – cateva grade mai bine… sau chiar -15 noaptea :)
    sau sa te balacesti in zapada, cum am facut noi azi dimineata
    si… atunci sa vedem ce rezistenta ai

  2. Numai ZERO grade? Esti optimist! Cele mai roze prognoze estimeaza temperaturi de -6 / -8 grade! Numai weekendul asta la M. Ciuc au anuntat -28 de grade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*