limba europeana

citeam ceva pe un forum frecventat in cea mai mare masura de tineri americani. \

unul dintre ei pune un link si intreaba lumea “uite o solutie aici. e scris in limba europeana. stie cineva sa citeasca asta?”

era scris in italiana. dar la ce educatie au unii…

mda, si eu daca vad un text scris in alta limba, mai ales cu un alt alfabet am probleme in a ghicii despre ce e vorba. dar sa sustii ca ceva e scris in “eureponeste”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Tipic. Tipic tampitilor si incultilor de americani. No offence. Am si prieteni educati, dar in general tineretul ‘americanesc’ e plin de cretini. Si prost crescuti. Ma rog..parerea mea..
  P.S: e enervant ala cu tu alegi cadoul. Il ai si in footerul postului si in sidebar. Culori ? Rosu/Alb ? Agresiv domnu..agresiv :P

 2. Stiu adi. Dar eu nu postez pentru premiu. De fapt postez din simplul motiv pentru ca am ceva de spus. Nu-mi place sa spamez si nici nu-mi place sa inventez opinii doar pentru un premiu.. :)

 3. Apropo, sunt abonat la feedul tau pentru ca ai ‘prostul’ obicei sa ai mult continut. Si inc-o chestie..ce zici daca iti adaugi tu pluginul ala care-i permite comentatorului sa-si editeze comentariul timp de cateva minute ? Asta in cazul ca mai are ceva de spus. Asa cum am eu acum.. :)
  P.S: Uite un link spre pluginul respectiv: http://m.tg-jiu.ro/waec-ro/

 4. La Posta:
  1-“Vous avez compris?”
  2-“Si”

  1-O profesoara de franceza frustrata
  2-O functionara a Postei, de la ghiseu
  Ce conteaza ce limbi au vorbit(franceza,spaniola)important e ca au vorbit limba europeana :p

 5. Am avut probleme cu niste americani, au iesit in evidenta prin desteptaciunea care ii poseda. Le-am dat niste ipuri sa le treaca la lista de “allow”, dar ei le-au banat, era vorba de cateva mii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*