Mi-am instalat Snapchat. Now What?

boioglu pe Snapchat

După ce am lansat pagina de Facebook boio.ro, am zis să mai gust și din alte noi tehnologii, așa că am instalat Snapchat.

Oare e o problemă dacă după 12 ore încă nu mi-am dat seama care e utilitatea ei?

OK, glumesc. Înțeleg că e cea mai cool metodă de comunicare pt adolescenți. Ai tot felul de animații, de fețe, posibilitatea de a șterge mesajele automat și poți să-ți faci și fața ta un Bitmoji. Mi-am făcut și un bitmoji, deși nu prea seamănă deloc.

Aplicația în sine e una cât se poate de straight-forward. Se deschide cu ecranul de cameră, poți să faci o poză sau un video și să-l publici ca “My Story” – un fel de status. Alternativ, poți să trimiți imaginile prietenilor și să discuți cu ei.

Tu cum folosești Snapchat? A reușit să înlocuiască WhatsApp sau Messenger pe telefon?

boioglu pe Snapchat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*