FOTO Brother lansează noua gamă de multifuncționale LED color

Brother MFC L3770CDW
Brother MFC L3770CDW

Brother lansează o nouă generație de echipamente LED color L3000, cu principalele specificații: viteză de imprimare de până la 24 ppm, nivel de zgomot redus la 47dB, conectivitate sporită și gamă variată de consumabile.

Gama este compusă din două multifuncționale cu fax MFC-L3770CDW și MFC-L3730CDN, două multifuncționale 3-în-1 DCP-L3550CDW și DCP-L3510CDW, precum și două imprimante HL-L3270CDW și HL-L3210CW.

Adaptate la noile cerințe ale utilizatorilor, cele șase echipamente ale gamei destinate segmentului SOHO îmbină nivelul ridicat al funcționalităților cu nevoia de a lucra neîntrerupt, dar și în condiții de costuri adaptate volumului de lucru.

Modelele de vârf MFC-L3770CDW și HL-L3270CDW, a căror viteză de imprimare este de 24 de pagini pe minut, operează la un nivel de 47dB, iar celelalte patru modele operează la un nivel de 45dB având viteza de imprimare de 18 pagini pe minut. Standardele în domeniu specifică un maxim de 50 de decibeli pentru a putea considera un mediu de lucru silențios, standard respectat foarte bine de noua serie de imprimante Brother.

Tipurile de conectare ale echipamentelor pornesc de la conectivitate în rețea cu fir pentru MFC-L3730CDN, conectivitate wireless pentru toate celelalte modele și conectivitate NFC pentru mobil pentru multifuncționalul MFC-L3770CDW.

Toate modelele LED L3000 au tavă de alimentare de 250 de coli, majoritatea au imprimare duplex automată, iar multifuncționalele au ADF de 50 de coli, asigurând funcționare îndelungată fără întreruperi.

Consumabilele destinate gamei vin în trei variante, tonere individuale de capacitate standard de 1000 de pagini pentru fiecare culoare – TN243BK/ C/ M/ Y, tonere de capacitate mare – TN247BK de 3000 de pagini și cyan, magenta, galben TN247C/ M/ Y de 2300 de pagini fiecare sau pachetul special care contine atât tonerul negru, cât și pe cele color de mare capacitate, dar la un preț special recomandat de 989 de lei.

Echipamentele sunt simplu de instalat și utilizat, având ecran tactil color de până la 9,3cm la majoritatea modelelor, memorie de 512Mb la multifuncționale și de 256Mb la imprimante, cu procesor de 800MHz la toate modelele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*