mexicanii fug de america?

2 informatii amuzante care se potrivesc foarte bine cu asta:

mexicanii aciuati ilegal prin state au inceput sa apara pe la vami si incearca sa faca rost de hartii ca sa plece inapoi la ei acasa. la americani nu prea mai e de lucru…

tot in state incep sa dea faliment si … mall-urile. super tare. ce o sa faca din ele? tu ce ai face cu un mall gol?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. o universitate sau o scoala mare, frumoasa si foooooarte moderna si as incerca sa pastrez food-courtul pt elevi/studenti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*