timpul deciziilor

ajungi in viata si la timpul deciziilor. pentru mine, chestia mai grea a fost sa iau o decizie prin care sa inregistrez pentru posteritate acele decizii si logica din spatele lor.

aveam de ales intre a scrie un post parolat pe boio.ro. cind venea vremea il lasam la liber. sau puteam sa scriu doar un text, in computer si sa-l public mai tarziu.

variante mai fancy puteau fi inregistrare audio sau video.

am ales-o pe cea din urma. camera incorporata din mac si iMovie mi-au facut povestea foarte usoara.

poate ca odata o sa fie publica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Si ca tot veni vorba de decizii…
  Sa luam exemplul unui pusti de clasa a 12a, care doreste sa urmeaze o facultate de jurnalism, ce sfaturi i-ai putea da ?
  E o idee buna sau nu ? Merita sau nu?(din toate punctele de vedere) Ce sacrificii trebuiesc facute, cum trebuie tratat tot ce tine de facultate si bineinteles dincolo de aceasta …

  Probabil ca acest subiect ar trebui dezbatut pe mail, asa ca imi poti atrage atentia daca nu doresti sa raspunzi aici…

 2. ar fi interesant d vazut c i-a determinat p oameni sa ia o decizie la un mom dat din viata lor.. c a stat la baza deciziei, c i-a motivat… mi-ar place sa vad multe pareri din toata lumea si mai ales din toate timpurile…

 3. @mihai: conteaza f mult sa faci ce vrei. adica sa nu privesti facultatea si job-ul ca pe inca un lucru deranjant pe care tre sa-l faci dimineata.

  da, merita jurnalistica. dar conteaza unde o faci pt ca anumite univ sunt mai bune, altele mai putin.

  fa un blog, scrie in fiecare zi pe el, cauta un job la ziar sau tv pe care sa-l faci in timpul facultatii. nu te astepta sa fii platit de la inceput bine si asa o sa cresti.

  eu in anul 2 de facultate aveam deja 4 ani de presa si lucram ca si corespondent la stirile Pro TV.

 4. Mi-am inchipuit ca alegerea facultatii ar fi cel mai important pas de facut.
  Poti recomanda o facultate buna? Preferabil una de stat, dar sunt dispus sa ascult si alte recomandari …

 5. @mihai: conteaza mai mult de unde esti…

  cind am facut eu jurnalistica, cea de la cta era abia la inceput, iar cea de la Sibiu era tare. acum nu stiu cum mai e.

 6. Ok, iti multumesc mult pentru raspunsuri.
  Crezi ca te mai pot deranja pe viitor pentru o conversatie mai lunga, probabil pe mail sau Ymessenger?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*