metallica revine?

baietii astia de la metallica ori s-au lenevit, ori sunt prea ocupati cu mersu pe la concerte… de ceva timp nu am mai vazut ceva nou de la ei.

astazi, la cumparaturi mi-a atras atentia in un DVD nou-nout. ce contine? pai toate videoclipurile trupei scoase de-a lungul timpului plus niste bonus-uri din concerte… pretu e incredibil de mic: putin peste 16 dolari…

casa de discuri nu prea si-a dat interesul sa faca coperti aratoase. pe prima e un televizor, printre purecii caruia poti zari logo-ul trupei (steaua aia facuta din M-uri), iar pe spate e noua trupa (fara basistul Jason Newsted, dar cu mai noul Robert Trujillo). James are un nou look – o barbitza luuunga si blonda, iar restul baietilor au parul mai lung.

imi aduc si acum aminte de zilele in care jucam biliard la Vali acasa si ascultam "Black Album" sau de noptile nedormite dupa ce baietii din metallica s-au tuns si si-au vopsit unghiile negre…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. da adi, imi aduc aminte. cum sa uit, cand l-am ascultat de atatea ori incat am ajuns sa-i stiu fiecare cuvintel? biliardul biliard dar ce te faci cu baschetul pe hol? sau schimbul de timbre sau………sti tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*