mailuri pe hartie de la Gmail

Gmail Paper e noua inventie cu care google vine in intimpinarea fanilor sai la aniversarea "datei de nastere". evident, o alta farsa de 1 aprilie, dar e impachetata frumos cu poze si pagina de comentarii ale utilizatorilor (cam timpe dar si funny in acelasi timp).

pe scurt: cine vrea un back-up pe hartie al mailurilor sale nu are decit sa le selecteze, sa apese un buton si google i le trimite acasa, la pachet… :) hartie facuta din soia (deci environmental friendly), poze tiparite pe hartie foto de mare rezolutie samd… din pacate, gmail nu poa sa printeze si mp3-urile atasate in mailuri, doh..

Cu ocazia asta Google a scapat pentru o zi si de contorul de spatiu. au promis de mult ca vor scapa de el. oricum, cu tot spatiu nelimitat al lui yahoo, tot gmail ramane primu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Recunosc , pe mine m-a pacalit :P
    Eram “on the go” si imi verificam mesajele gmail pe opera mini (mobile) numai ce ma trezesc cu chestia aia la “what’s new”.
    WTF?! Astia de la google nu is normali si chiar daca stiam ca e 1 … am zis ca e buna ideea si am inghitit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*