messenger pt iPhone

de data asta oficial. adik de la apple.

baietzii au depus o cerere de inventie care a fost recent aprobata. dupa toate probabilitatile va arata exact ca o conversatie pe sms. singura diferenta este ca nu mai avem dictionarul deasupra cuvintelor ci pe o bara desupra tastaturii.

eu vreau messenger compatibil cu yahoo, google si skype. si mai ales cu partea de voce a astora..

dar pina cind apple ne da messengerul oficial, e bun si un meebo mobile direct din safari sau un fring (mai ales pt skype voip)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*