Buletinele de vot in chiloti

Un alegator din Mangalia a fost prins cu buletine de vot suplimentare in chiloti. Omul spune ca i-au fost inmanate de catre un membru de la sectia de votare si ca le-a tinut acolo doar ca sa le arate politiei.

Mi se pare mie sau seamana la tonul vocii cu Jean Constantin?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Stim cu totii ca cei care l-au platit (sau urmau sa-l plateasca) sa introduca voturile nu patesc nimic, dar sunt curios ce a patit pacaliciul asta, sau daca a meritat sacrificiul facut de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*