Megadeth – Public Enemy No. 1

Spre deosebire de Metallica, Megadeth nu a uitat sa faca muzica. Noul album Th1rt3en este AICI.

Countdown to Extinction ramane favoritul meu, dar nici noul single – scos azi pe piata – nu suna rau.

PS: Ma refer doar la chestia asta de la Metallica. Death Magnetic are citeva super piese. Chiar sper ca “Lulu” a fost un experiment esuat de care vor uita repede.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Intr-adevar, Megadeth nu a uitat sa compuna piese bune. Insa aici nu intra in discutie multe dintre realizarile de pe ultimul album. Cateva piese sunt compozitii mai vechi din perioada – rust in peace-countdown- needitate, care nu s-au ridicat la nivelul de atunci pe buna dreptate si care si-au gasit finalizarea odata cu aparitia acestui nou album. L-am ascultat de cateva ori, este mult inferior precedentului Endgame pe care ti-l recomand sa-l asculti. Odata cu aparitia acestui album s-a mai incheiat un capitol din povestea Megadeth. Sper ca nu este si finalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*