Ceasul USB

Nu port ceas de citiva ani, dar am mereu la mine un USB Drive. Cu toate acestea, cred ca mi-ar placea sa port o jucarie din asta la mine. Le mai trebuie doar un cenusiu inchis sau negru si m-au convins.

Ceasul are nevoie doar de 10 minute pe USB-ul unui computer pentru a se incarca pentru o saptamana. In plus, la fiecare incarcare se sincronizeaza cu timpul computerului. De aici si lipsa butoanelor.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. mi-as cumpara si eu unul daca ar avea un pret decent insa pare decat un concept pe site-ul acela.

  2. mie mi se pare super interesant
    pentru un sedentar e bun, de altfel si monitorizarea somnului e un lucru util, mai ales daca ai un somn ” nelinistit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*