avion sau autocar?

dilema mare in familie zilele astea. se da un traseu de citeva sute de kilometri intre 2 orase americane din acelasi stat: Miami si Jacksoville.

poti sa-l faci cu autocarul sau avionul. intre cele 2 variante sunt 2 mari diferente: pretul si timpul.

 • cu avionul faci mai putin de 2 ore. cu autocarul peste 10 ore.
 • cu avionul platesti 110$, cu autocarul cam 75$.

mda, alegerea pare evidenta. dar… cu avionul nu vezi nimic. cu atutocarul te bucuri de aer curat si de frumoasa Florida…

eu am ales avionul. tu ce ai alege?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. autocarul…pana ajungi la aeroport, pana urci in avion, pana cobori, pana vine bagajul…:) eu zic ca ajungi la 5 ore cu avionul… daca ai ce sa vezi e mai bine cu autocarul…si mai putin stresant

 2. bus la dus – ca esti inainte de vacanta. Avion la retur, cand esti obosit si vrei sa ajungi mai repede acada. Eu asa as fi facut. Enjoy the trip.

 3. Cu siguranta avionu, cu autocaru se poate intampla sa fie trafic,cu avionu inca nu am auzit sa fie trafic ar fi chiar culmea :D.

  Acum depinde si de ceea ce ai de facut cand ajungi, daca te grabesti si ai ceva de facut contra timp sau nu iti place sa iti tocesti fundu 10 ore in scaun, alegi cu siguranta avionu. De ce sa pierzi 8 ore pe drum cand poti sa le petreci cand ajungi la destinatie.

 4. noi suntem in Romania unde numai taxele de aeroport sunt 100 dolari asa ca avionul e cea mai buna alegere pt americani. Ieftin si comod

 5. Eu as alege un Mustang…daca tot esti in USA. :-) Vezi si peisajul si te simti si liber. Foarte liber …

 6. Am fost fortat de unele imprejurari sa iau bus-ul din Miami pana in New York. Calatorie de 30 de ore, in care am apucat sa vad doar autostrada si mai multa autostrada, tufisuri, si garduri. Si chiar daca pare frumos pe dinafara bus-ul de la Greyhound nu e asa de confortabil inauntru. As alege avionu in secunda 2 :)

 7. @cristi: e one -way. calatoria e de la miami la jacksonville si atit. nu exista intoarcere la Miami. exista 10 zile mai tarziu un bilet de avion Orlando – Bucuresti :)

  @andrei: varianta cu o masina inchiriata am luat-o in calcul. dar pe in afara de interstate nu prea ai pe unde sa dai mai mult de 40 si politistii sunt din 200 in 200 de metri :D

 8. Eu am calatorit alabama-florida cu greyhound-ul si mi-a ajuns pentru toata viata.
  As alege avionul fara sa stau pe ganduri!
  Sau daca as fi in Romania, poate reno-ul ala care circula prin Sinaia cu 500 km/h! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*