"mass" de la bobby

victor ne povesteste cum bobby voicu a ajuns manager yahoo romania. functia e cam pretentioasa pt ca nu stiu sa existe un yahoo romania. inca.

sunt curios care va fi strategia lui bobby. mass-uri? si daca isi schimba cu ocazia asta id-ul si il trece la secret : ) deocamdata a trecut la mesaje scurte.

pina una alta, omu merita felicitat.

cu ocazia asta am realizat de ce yahoo nu s-a lasat cumparat de microsoft. pai cum ar fi fost ca bobby sa fie angajat microsoft?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. exista yahoo romania. comapnia a comunicat oficial ca vrea sa se extinda pe piata noastra de vreo 3 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*