Masina de spalat in Casa (cititorii au cuvintul)

Ne mai jucam o tura de-a “Cititorii au cuvintul”?

Ideea de azi e simpla: iti faci o casa (nu apartament) si ai de ales locul in care vei instala Masina de spalat rufe, uscatorul si alte jucarii aditionale pentru Laundry. Unde le pui?

Variante ar fi:

1. pe un hol, in apropiere de baie.

2. in baie.

3. Intr-o magazie, camera, sau debara, alaturi de centrala termica.

4. in bucatarie, alaturi de aragaz, masina de spalat vase.

5. in dressing room.

Daca ai si alte idei, lasa-le mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. ideal ar fi sa o asezi intr-o camera numita spalatorie nu? daca nu exista acea camera cred ca langa centrala termica din ratiuni de instalatie

 2. Dak ai casa, automat ai baia destul de mare. Masina de spalat acolo ar trebuii sa stea sau ca sa fie mai usor pt doamna, in bucatarie langa aragaz si masina de spalat vase ca sa ii fie mai usor sa gateasca si sa spele rufe + vase in acelasi timp.
  Sa inteleg ca te gandesti la un mic palat al tau?

 3. Consider ca cel mai bun loc pt masina de spalat este pe hol, imediat langa baie. In baie nu e indicata din cauza umezelii, iar ca sa o pui int-o debara tre sa mergi mult cu alimentarea cu apa. Eu o am pe hol, langa baie si scurgerea se face in canalizare separata catre toaleta. In bucatarie nu este elegant!

 4. In spalatorie ar fi ideal. In general, in baie. Desi am vazut ca in multe apartamente se practica integrarea in mobila din bucatarie, nu e deloc practic (dar e de inteles datorita spatiului redus din bai). Iti faci casa? Pe malul marii cumva? ;))

 5. Cel mai bine iti iei o masina de spalat cu uscator…e muuult mai bine asa si nu stai sa usuci hainele in casa sau in balcon.

 6. Scuze, daca e vb de casa atunci mrerge intr-o spalatorie, ca deh..este spatiu suficient.Sau in baie, daca e mai spatioasa si are gemulet.

 7. Va recomand sa montati masina de spalat in orice spatiu util si usor accesibil,nu este recomandat in locuri cu umiditate crescuta (baie).In momentul de fata in romania sunt comercializate masini de spalat (indesit,ariston,Whirlpool)care detin placi electronice cu circuite integrate bazate pe eeprom(memoria masinii)care in mediu ridicat de umezeala plesnesc.Preturile la componente sunt foarte ridicate va spun din propria experienta (15 ani)in domeniul acesta.

 8. @Adrian/Iasi:
  Acuma depinde c intelegi tu prin elegant si depinde la c t referi.. spun asta pt ca sunt masini d spalat din noile generatii cu un design uimitor si foarte elegant.

 9. Ideal ar fi o camera speciala pt masina de spalat, uscator de rufe, spatiu de depozitare a hainelor murdare, spatiu pt uscat hainele care nu suporta sa fie uscate in uscator, spatii pt detergenti de toate felurile, inalbitori, solutii pt pete s.a.m.d. precum si un loc pt calcat, cu toate accesoriile pe care le implica aceasta activitate. Cand imi fac casa, eu asa o sa fac, desi acum (in apartament) masina de spalat este in bucatarie, iar parintii mei au avut intotdeauna masina de spalat in baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*