Palm Pre a fost jailbreakuit

… dar oare merita efortul ?

Un Palm Pre fara contract costa putin peste 600 dolari. daca baietzii se ocupa si de deblocarea jucariei, poate ca devine interesant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. merita efortu. procesorul e la fel ca la 3gs, iar faptul ca are si tastatura e super. din cate am intales se poate modifica absolut orice in el… asa ca :D… super. in iulie/ august se va lansa si in europa, iar pana in decembrie o sa fie undeva la 300 euro.eu sper ca va fii sub :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*