ger de Miami

am fost socat sa simt pe pielea mea cind am coborit din avion in Miami, Florida ca afara nu sunt mai mult de 13 grade celsius!!! adik cam ca in romania, acum… 

si eu care plecasem doar in camasa cu mineca scurta ca sa nu sufar de canicula :)

anyway, de astazi lansez o noua categorie sau o semi-rubrica permanenta:"la drum". o sa ai aici povesti din toate calatoriile mele. fie ele in locuri exotice, fie comune si batatorite de toata lumea.

in limita posibilitatilor tehnice o sa ai si poze. acolo unde merita… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am vazut odata un film cu un baiat care a mers in Florida asteptandu-se la un rai insorit, dar a fost si el dezamagit.:)

  2. Oricum e mai bine ca aici. Nu gerul trebuie sa te sperie, ci altceva. prietenii stiu d c. la 2 zile dupa plecarea ta, a venit si la noi iarna. Cu temperaturile macar, fiindca zapada – ramanem cu cea vazuta pe partiile de la munte. See ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*