Manualul pentru iPhone OS 3.0

descarca-l de AICI si tine-l la indemina.

Nu strica sa-l citesti pentru cultura ta generala sau inainte sa adresezi o intrebare la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. sal,eu inteleg ca acel ghid este pt firmware 3.o,da?sa mai inteleg ca recording video vine cu 3.0 sau cu iphone 3GS?adik,daca eu cu clasicul meu fac upgrade la 3.0 o sa am video,voice control etc.?eu stiam ca 3GS vine cu functia video si nu noul soft,ca depinde de camera,asta nou avand 3MP.ms.

  2. ca o completare,recordin video e legat de hardware sau software?eu stiam ca de hardware.

  3. nu cred ca tine de hardware. eu pot filma cu iPhone’ul meu Clasic (2G) cu Cycorder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*