cite piese are un iPhone 3G S?

nu am avut rabdare sa le numar. daca ai… da-mi de veste…

prima dezmembrare este aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. ma intereseaza si pe mine daca are cineva de vanzare butonul de screen lock pt iphone 3g 8gb, imi trebuie butonul cu totul adica cu folie.

  2. am un iphone 3g de 8gb si iam dat restore in itunes la ultima versiune , mai pot sal fak tel ca toata lumea spune ca doar ipod ,pt totdeauna?

  3. @darius: Esti offtopic!
    Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
    Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

    in principiu, deocamdata nu exista o solutie de deblocare pentru iPhone-ul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*