Manualul de iPhone, iPod Touch si iPad cu iOS 5

Avem de astazi Manualele oficiale in limba engleza pentru iDevice-uri cu ultima versiune de iOS.

Manualul de iPhone cu iOS 5

Manualul de iPod touch cu iOS 5

Manualul de iPad cu iOS 5

Update: avem si Manualul de iPhone cu iOS 5 in Limba Romana

Partea mai interesanta este ca Apple a reusit sa comprime aceeasi informatie intr-un manual complet care nu depaseste 1MB pentru fiecare device. Versiunile anterioarea aveau cel putin 16-19MB.

Ca de obicei, iti recomand sa le descarci pe toate si sa le tii pe computer si in iBooks. Nu se stie cind ai nevoie sa cauti ceva si un manual in format .pdf e foarte la indemana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*