Cum sa castigi un iPad

Nu e gluma – jucaria din fotografii este una dintre masinariile alea de Balci Mall care te lasa sa castigi maimutoi de plus cu un singur dolar. Numai ca a fost putin modificata si are in ea cinci cutii cu tot atitea iPad-uri noi-noute.

Un joc costa un dolar si tot ce ai de facut este sa muti o foarfeca mecanica pe o sina si sa tai un fir de plastic care sustine cutia de iPad. iPad-ul era din generatia 1 doar pentru ca pozele au fost facute pe 27 februarie 2011 intr-un Mall oarecare din Florida.

Nu stiu de ce, dar masina alaturata, care avea jucarii de plus, avea mai mult succes printre copiii din Mall. Sunt curios daca reuseste cineva in mai putin de 499 incercari. Ce-i drept, in partea de jos a primei poze vezi citeva fotografii cu niste castigatori.

click pentru a vedea pozele in toata splendoarea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am gasit la o cinema in Amsterdam un joculet ca asta numai ca avea niste ipoduri, un psp si alte electronice. Unul din prietenii mei a pierdut vreo 250e si tot mai vroia sa se joace :)

  2. In Mall-ul din Pitesti exista un joc (numai ca e electronic, trebuie sa tragi in niste tinte care apar pe ecran cu un pistol cu infrarosu, ceva de genu’ Wii) si un coleg a castigat un Mp3 player. Am vazut si un Psp parca.

  3. da sunt si pe la noi aparate d`astea. am vazut o gramada de telefoane, ceasuri, ipoduri, mp3`uri. Chiar am vazut pe cineva intr-o seara care a castigat vreo 3 telefoane si 2 mp3`uri in vreo 30 de minute… era un pic diferit aparatul. Un geam de sticla cu rafturi in spate si gauri.. trebuia sa nimeresti cu o teava prin gaura sa impingi cadoul. dar tot asa, o data dreapta o data jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*