Cum sa castigi un iPad

Nu e gluma – jucaria din fotografii este una dintre masinariile alea de Balci Mall care te lasa sa castigi maimutoi de plus cu un singur dolar. Numai ca a fost putin modificata si are in ea cinci cutii cu tot atitea iPad-uri noi-noute.

Un joc costa un dolar si tot ce ai de facut este sa muti o foarfeca mecanica pe o sina si sa tai un fir de plastic care sustine cutia de iPad. iPad-ul era din generatia 1 doar pentru ca pozele au fost facute pe 27 februarie 2011 intr-un Mall oarecare din Florida.

Nu stiu de ce, dar masina alaturata, care avea jucarii de plus, avea mai mult succes printre copiii din Mall. Sunt curios daca reuseste cineva in mai putin de 499 incercari. Ce-i drept, in partea de jos a primei poze vezi citeva fotografii cu niste castigatori.

click pentru a vedea pozele in toata splendoarea

4 Comments

  1. Am gasit la o cinema in Amsterdam un joculet ca asta numai ca avea niste ipoduri, un psp si alte electronice. Unul din prietenii mei a pierdut vreo 250e si tot mai vroia sa se joace :)

  2. In Mall-ul din Pitesti exista un joc (numai ca e electronic, trebuie sa tragi in niste tinte care apar pe ecran cu un pistol cu infrarosu, ceva de genu’ Wii) si un coleg a castigat un Mp3 player. Am vazut si un Psp parca.

  3. da sunt si pe la noi aparate d`astea. am vazut o gramada de telefoane, ceasuri, ipoduri, mp3`uri. Chiar am vazut pe cineva intr-o seara care a castigat vreo 3 telefoane si 2 mp3`uri in vreo 30 de minute… era un pic diferit aparatul. Un geam de sticla cu rafturi in spate si gauri.. trebuia sa nimeresti cu o teava prin gaura sa impingi cadoul. dar tot asa, o data dreapta o data jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*