De unde a inceput totul: IBM

Tine minte clipul asta pentru mai tarziu, atunci cind ai putin timp. Eventual descarca-l in HD si urmareste-l pe iPad sau pe televizor, in liniste, cu atentie.

Merita din plin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. specific pentru o multinationala…pana acum, in viata profesionala, am mai vazut vreo doua filme dupa acelasi tipar.:( numai ca in loc de IBM erau alte abrevieri dar tot din 3 litere…
    parca si vad cum filmul asta a rulat in tot networkul IBM sa le spele alora creierii si sa fie mandrii ca sunt IBM-eri.

    PS: oricum impresionante inovatii au adus in piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*