mamaia 2007 si you tube

urmaresc uneori statisticile oferie de trafic.ro ca sa vad cine si de ce ma citeste. rubrica de “cautari” imi place in mod deosebit.

pt vo luna cea mai frecventa cautare a fost la mine “Mamaia 2007” si asta era cu referire la festivalul in cauza. acum am revenit la vechile obiceiuri: “you tube”.

e intresant de vazut cum cautari de genu anticonceptionale sau altele ajung la mine datorita google…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*