my future smartphone

cind a aparut iPhone am zis ca mai astept doua telefoane sa apara inainte sa ma hotarasc ce vreau sa iau.

unul dintre ele si anume blackberry 8820 tocmai a iesit pe piata astazi la numai 299 dolari. pretul e cu abonament de doi ani la at&t.

urmatorul telefon pe care il astept este google phone. acesta se anunta in prima parte a lui 2008. zvonacii spun ca va avea un sistem de operare mobil google bazat pe linux si convorbirile vor fi mult mai ieftine deoarece google vrea sa bage la greu reclama mobila pe el.

inca unu si ma duc… sa-mi iau telefon…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*