offline, dar raman cu tine

2 mari motive ma impiedica sa nu scriu pe blog. unu este munca, deci lipsa de timp asociata cu accesul limitat la net.

al doilea l-am descoperit recent. este tot blogul. dar unul offline. sa ma fac inteles: am instalat un server de jucarie pe laptopul meu si imi rulez blogul local. asta pt ca vreau sa-i fac niste update-uri si mai ales sa redesenez identitatea boio.ro.

sculele necesare sunt resersele wordpress, citeva teme de baza de la care am pornit lucrul, photoshop si mai ales inspiratia.

ceva sugestii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*