internet gratis de la Google (cu manusi de cauciuc)

suuuper tare ideea lu google de a da net la tot cartieru. tot ce ai nevoie pt a beneficia de TiSP sunt o pereche de manusi de cauciuc si un router wireless marca google.

baietii au pus link-ul farsei pe pagina principala google si chiar si-au batut capu sa explice instalarea pas cu pas: cum se baga fibra optica in bolul de la wc si cum vine netu de mare viteza prin reteaua de canalizare :) tot ce tre sa faci este sa tragi apa ca sa prinzi semnalu…

atent la igiena, google iti aduce aminte sa te speli pe maine cind intri in felul asta pe net…

daca nu te pricepi la d-astea, ai posibilitatea sa ceri o instalare avansata: nanobotzii google vor veni pe conducta, la tine in toaleta si se vor ocupa de toate cele… aaa si daca iti permiti…poti sa beneficiezi de serviciul "royal flush" cu o viteza de d-load de 32 Mbps, la pretul modic de 24 $ pe luna ;)

oare au aflat cei de la google ca in romania avem internet de tot …. ?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*