mai prosport, nu merge…

yo n-am nimik cu femeia. nici cu prosport. da daca nu merge, de ce nu ii multumesc si ei frumos si o trimit inapoi la blog.

mai funny e ca unele dintre personajele care fac mijto de ea in comentarii sunt la fel de vraiste. dar nah… era pacat sa piarda ocazia…

apoi, daca fata e asa natirala in scris de ce nu au lasat-o naturala si in poza. au photoshopat-o atit de mult ca pare ….. (sorry, imi retrag cuvintele. nu vreau sa fiu rau azi)

btw, de ce tagurile prosport duc… nicaieri?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*