mai comenteaza cineva?

filmul de mai jos merita aratat celor care mai au de spus ceva impotriva Mac-urilor :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Funny :)

    Adevarul e ca atat osx si win (oricare din ele) au feature-uri interesante, dar au si neajunsuri mari. Sigur, Apple e mai smug datorita marketing-ului companiei, ei isi consolideaza imaginea de sisteme simple, usor de utilizat, dar adevarul nu e tot timpul acesta.

    Ca si hardware, Apple are doar atuul design-ului, ca si performanta nu sunt mai deosebite.

    Eu lucrez atat pe mac, cat si pe pc, si pot spune ca sistemele de operare (folosesc snow leopard, vista si w7) sunt mult sub nivelul la care ar trebui sa fie dupa 20 de ani de evolutie.

  2. Nu am avut ocazia sa lucrez pe un “real MAC” sa pot face o comparatie 100% obiectiva. Dar fac comparatia cu laptopul meu, pe care am instalat in acest moment w7, ubuntu si mac os.
    Mac e de departe cel mai usor de folosit in activitati zilnice. La performante…. nici un sistem nu imi arunca laptopul in aer dar nici nu il omoara. Si deocamdata pun crashurile de mac pe seama hackintosului, dar nu e flawless. Cat despre film, ati fi uimiti sa aflati ca astfel de fani chiar exista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*