iPhone 2.2.1 firmware

e nevoie sa mai zic sa nu faceti update, inca? si mai ales, sa nu veniti plingind aici ca ati facut update si nu mai merge telefonul!

nu se stie ce si cum aduce, asa ca pina avem metode de jailbreak, unlock pe masura… stati departe de iTunes!

update: baseband-ul pt iPhone classic nu se modifica. Cel pt iPhone 3G creste la 2.30.03 asta inseamna ca Yellowsn0w NU merge cu 2.2.1, deci vei ramane cu un iPhone 3G blocat!

ca sa intelegi cit de mult rau poate sa-ti faca 2.2.1 urmareste video de mai jos.

sfatul de mai sus este valabil pentru cei care au iPhone-ul deblocat sau jailbreakuit.

update: daca ai facut update la 2.2.1 si vrei sa te intorci la 2.2, urmeaza pasii de AICI

pentru restul, 2.2.1 aduce:

[…] bug fixes and improvements, including the following:
– Improved general stability of Safari
– Fixed issue where some images saved from Mail do not display correctly in the Camera Roll

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Se poate spune ca nu se merita facut upgrade la 2.2.1 doar pentru cele doua update-uri sau sunt singurele de care s-a aflat pana acum. Eu nu prea m-am lovit de bug-urile astea pentru ca nu folosesc foarte mult safari sau salvatul de imagini din mail.

 2. deci, daca am iphone 2G, firmware 2.2, pot face upgrade la 2.2.1 sau il blochez daca fac upgrade? multumesc!

 3. salut,pentru IPhone 1st gen., merge ok update/unlock pt 2.2.1 dar fixurile incluse in noua versiune sunt slabute. Pentru cine vrea sa fie la zi cu software update-urile de la Apple poate sa faca update-ul linistit

 4. deci am dat restore la iphone si si-a facut upgrade la 2.2.1 singur. Am facut jailberak cu quickpwn 2.2.1 si totul e ok. Cisteste si cartela cosmote nu e nici o problema. Acum as avea nevoie de mobile instalation ptr versiunea mea sau exista alta soluite sa bag din nou app crackuite pe iphone. Stima si astept raspuns

 5. @ andrei:

  exista si o solutie via cydia. imi scapa numele acum. desi mobile installation trebuie sa fie pe net, la greu.
  din ce am inteles, sunt persoane care au folosit versiuni vechi de MI (pt 2.2 sau 2.1) si merg f bine.

 6. da, poti sa iei din Cydia o aplicatie pt telefon care se numeste “Installous” care include atat installer pt aplicatii cat si o baza de date in care poti gasi mega multe aplicatii. mai exista si alte variante, care merg, so you can search on google :)

  N-Joy

 7. anterior pana am facut update la 2.2.1 si s-a blocat terminalul,find nevoit sa reinstalez vechea versiune, am avut versiunea 2.2 pe care o am acum dupa noua resoftare. Anterior terminalul a fost deblocat cu functia yellowsn0w banuiesc, deoarece era descarcata si instalata, intrebarea mea este cum de anterior aparatul a citit orice cartela sim iar acum cand am revenit la versiunea 2.2 nu mai citeste nici un sim ? Am nevoie probabil de date tehnice pentru a ma edifica.Ma multumesc ca macar cititorii vor citi cererea mea si nu vor face si ei aceia-si prostie ca si mine care sa duca la disperare, daca ma documentam, cinstit nu faceam nici in ruptul capului update la 2.2.1
  Am speranta ca macar voi gasi o solutie cat mai curand sa determin terminalul sa functioneze si pe functia de telefon.
  Multumesc pentru intelegere, nu vreau sa fiu prea insistent dar sper ca ma intelegeti…

 8. am facut update si mi s-au busit toate programele a trebuit sa dau restore dar acum merge perfect….trebuie doar sa instalez din nou programele

 9. Oare ce se întâmplă cu BeejiveIM, de câteva zile când încerc să mă conectez scrie “PC Load Letter” ÅŸi mă redirecÅ£ionează către un videoclip de pe You Tube? Multumesc!

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Tutorial: iPhone downgrade de la 2.2.1 la 2.2 | boio.ro
 2. Iphone 2.1.1 » software-testing.ro | software testers united
 3. Tutorial: iPhone downgrade de la 2.2.1 la 2.2 | | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*