Magic Trackpad – uita de mouse!

Folosesc un MacBook Pro cu multi-touch trackpad de mai bine de un an si jumatate. Si nu am mai simtit nevoia de a pune mana pe mouse.

Astazi Apple a lansat un trackpad mai mare destinat desktop-urilor. Si merita toti cei 70 dolari. Magic Trackpad este la fel de lat ca si o tastatura Apple, merge pe bluetooth si poate fi vazut de computer de la o distanta de 10 metri. El detecteaza automat perioadele in care nu-l folosesti si salveaza viata bateriei. Gesturile sunt identice cu ale trackpad-ului pentru laptop si asta face din el input device-ul ideal.

Mi se pare totusi funny ca Apple ne da si un incarcator de baterii. Nu credeam sa ii vad vreodata cu asa ceva pe piata. Arata destul de elegant si consuma mai putina energie. Dar parca nu merita 29 dolari. Chiar si daca primesti 6 baterii reincarcabile cu el.

Uite asa vedem cum crede Apple ca trebuie sa arate un design de … baterie.

Tot azi, au mai fost anuntate si citeva accesorii pentru noul Magic Trackpad – o serie noua de iMac, un Mac Display si citeva Mac Pro cu toate bunatatile anului 2010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Personal sunt dezamagit …in Romania …iPad nu iPhone nu …eu zic sa ne mutam in Africa poate avem mai multe sanse

  2. @Filip: nu ma astept sa vina mai devreme de septembrie in Ro. si poate nici atunci. dar acum e in atitea tari si poate fi gasit pe net la preturi rezonabile pt Romania.

  3. da, in Canada, iPhone-ul va fi lansat Vineri si va putea fi achizitionat "sim free" la un pret de aprox. 2100 ron – EXCELENT!!

    Legat de trackpad… nu sunt asa incantat. Mi-ar fi aproape total inutil pentru ceea ce folosesc eu computerul.

  4. Un touch pad are si avantaje si dezavantaje, de exemplu precizia, eu prefer tastatura si mouse in loc de touch screen si track pad. Ce este drept sunt un utilizator ocazional de mac si poate inca nua m prins gustul

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*