Ia-ti permisul cu “Scoala de soferi” pentru iPhone

update: vezi la final cum poti sa castigi doua promo-coduri pentru Scoala de soferi.

Una dintre aplicatiile atent desenate si mai ales utile din AppStore-ul romanesc este “Scoala de Soferi“. Jucaria scrisa de Victor Campeanu a ajuns deja la versiunea 2.0.1.

Cei care o utilizeaza deja au numai lucruri bune de spus despre “Scoala de soferi”:

“O aplicatie foarte bine realizata, care te poate ajuta mult. Foarte utila si placuta. Cand vad din ce in ce mai multe aplicatii ro, de calitate, nu orice stift ma bucur enorm. Felicitari celor care au lucrat la ea si o dezvolta. Mult bafta si pe viitor.”

“Sint sofer RATB si pot spune ca este super,mega utila merge ireprosabil .Acum in micile pauze am timp sa fac si cite un chestionar ,Acum am renuntat la carte am totul pe telefon, este mult mai practic si mai usor de folosit ,practic ai tot ce-ti trebuie si tot ce este in carte este in aceasta aplicatie ….Bravoooooo.”

“O aplicatie de care era nevoie! Cred ca fiecare tara are una in itunes si este binevenita si la noi! Majoritatea au carnet de conducere dar cati mai sant in stare sa faca un chestionar? Foarte putini ! Excelent realizata , grafica impecabila si se misca f bine . Merita pana la ultimul cent ! O recomand”.

Victor spune ca aplicatia este necesara si celor care au deja carnet. Ai chestionare auto, cele mai recente versiuni ale Codului Rutier si Regulamentului de Aplicare, lectii de mecanica, masuri de prim ajutor, informatii despre amenzi sau descrierea pasilor de urmat pentru obtinerea permisului.

Preview-ul video de mai jos spune totul.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro pune la bataie doua coduri pentru aceasta super aplicatie. Ca sa te numeri printre castigatori trebuie sa respecti simultan 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Scoala de Soferi pentru iPhone” pe boio.ro http://is.gd/dNnxA @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui de ce iti foloseste “Scoala de soferi”.

Castigatorii sunt Sergiu si Anetoiu. Ii rog sa-mi trimita un mail pt a intra in posesia codurilor. Cine nu isi revendica promo-codul pina pe 7 august ramane fara el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Sunt foarte multe aplicatii proaste si inutile pentru iphone. Dar aceasta aplicatie arata super bine si este intradevar utila. Felicitari celui care a facut-o, nu am iphone….dar urmaresc acest blog. Daca as avea un iphone as cumpara aceasta aplicatie cu siguranta.

  2. Subscriu si eu, am aceasta aplicatie de aprox 2 luni, am cumparat-o din itunes pentru ca se apropia examenul auto si am zis sa o am pe telefon, cand nu sunt acasa si am timp liber sa ma mai uit peste ea, sa mai invat ceva(Intre timp am luat permisul, chiar din prima, poate chiar cu ajutorul ei :D ). Este foarte utila si bine facuta. Recomand pentru oricine care face scoala de soferi sau, intradevar, este sofer deja.

  3. sunt curios daca a desenat el pozele, a facut el chestionarele sau chiar are drepturi de autor pe ele..

  4. aplicatia a fost realizata cu sprijinul IGPR si al dlui Christian Ciocan. Incepand cu versiunea 3.0 ce va fi disponibila ca free update, vor fi incluse chestionarele furnizate de Politie.

  5. “Sint sofer RATB si pot spune ca este super,mega utila merge ireprosabil .Acum in micile pauze am timp sa fac si cite un chestionar ,Acum am renuntat la carte am totul pe telefon, este mult mai practic si mai usor de folosit ,practic ai tot ce-ti trebuie si tot ce este in carte este in aceasta aplicatie ….Bravoooooo.” —- si fac greva ca n-au bani….

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Ia-ti permisul cu “Scoala de soferi” pentru iPhone | boio.ro -- Topsy.com
  2. Orange si-a ales castigatorii: Un reprezentat Apropo Media pleaca la Apple | boio.ro
  3. Exclusiv: Developerii romani nu lasa iOS pentru Mac App Store | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*